Asennus

Korkealla työskentelyn koulutukset

Tarjoamme ammattitason koulutusta korkealla työskentelyyn. Koulutus on ensisijaisesti suunnattu putoamisvaarallisilla alueilla työskenteleville henkilöille ja pitää sisällään korkeallatyöskentelyn perusteet, sekä vaarojen huomioon ottamisen koulutuksen. Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on että koulutettavan terveydentila täyttää mastotyöskentelyn vaatimukset. Koulutukseen sisältyy pelastuskoulutus.

 

Korkealla työskentelyn koulutus järjestetään omalle työporukallesi / organisaatiollesi räätälöitynä yhdessä sovittuna ajankohtana. Jos haluat lisätietoa korkealla työskentelyn koulutuksesta, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake.

Kurssin sertifikaatit: (2001/45/EC, 89/686/EEC, 89/656/EEC)

Koulutuksen kesto: 1 päivä

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.
ISO rope access ISO rope access ISO rope access ISO rope access ISO rope access Pelastus harjoitus

ISO rope access

ISO rope access on yksityiskohtainen koulutus köysityöskentelyn ammattilaisille, jotka haluavat syventää osaamistaan ja saada itselleen kansainväliset ISO -sertifikaatit. Kurssilla käydään läpi lainsäädäntö, teoria ja käytännön harjoitukset, sekä kurssin päätteeksi pidetään loppukoe. ISO rope access koulutusta on kolmea eri tasoa, joista jokainen kestää viisi päivää. Kurssi antaa koulutettavalle mahdollisuuden hakea henkilösertifikaattia.

 

ISO rope access koulutus järjestetään omalle työporukallesi / organisaatiollesi räätälöitynä yhdessä sovittuna ajankohtana. Jos haluat koulutuksesta lisätietoa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake.

 

Kurssin sertifikaatit: (ISO22846-1, ISO22846-2)

Kurssin kesto: 5 päivää

Lisätty ostoskoriin